Shop

Papir Damer, broderier, blog, indfald og ideer,

tips og tricks!

Velkommen i butikken!

Stumper af papir, lidt farvekridt og en saks.
 Mine Papir Damer er et resultat af klipperierne og jeg sælger “damerne” som postkort. Postkortene fås i to versioner, A6 (så længe lager haves) og A5.

Som noget nyt har jeg fået trykt postkort med 8 af mine broderede punge. Jeg får jævnligt henvendelser om mine broderier, så nu er det mulighed for at "planke" et mønster eller blot lade sig inspirere.


A5 postkortene er store og velegnede til hænge op - evt. i en fin ramme.


A6 postkortene er  dobbeltkort - de kan altså åbnes og man kan skrive på indersiden.

På bagsiden står en lille tekst der beskriver den enkelte dame. Hvert kort er pakket med en konvolut. Disse kort er de sidste jeg har og vil ikke blive genoptrykt.


Konvolutterne er lavet af gamle, tyske landkort og de ser måske ikke altid ud som på billedet, da det i sagens natur, er forskellige udsnit af landkort. 

Landkortene er tyske og er fra før murens fald. Efter sammenlægningen af Øst- og Vesttyskland havde man en stor mængde landkort tilovers, og disse mange kort er efterfølgende blevet "genbrugt" som konvolutter, brevpapir osv.


Derudover indeholder shoppen lidt af mit øvrige håndværk/håndarbejde.
Welcome to my shop!

You will find postcards and crafts, all designed and made by me. If you need help ordering or have any questions, please don't hesitate to send me an email, and I will try to assist you!
Kontakt

Petronella Design

Kløvervangen 34, 8541 Skødstrup

design@petronella.dk

+45 4087 6041

© Copyright. All Rights Reserved.

Pernille Henriksen

Grafiker, illustrator, haveejer, idémager, kreatør, katteelsker, brodøse, papirnørd, miljøtosse og mor.